De bästa hardcore boosters 2022

De bästa hardcore boosters 2022

Året löper och därmed fluktuerar marknaden för de mest kraftfulla träningspasserna baserade på riktiga hardcore-stimulantia. BOOSTERJUNKIES.DE rankar strobebomberna från de unga 20-talet för dig!

DMAA, DMBA, Eria Jarensis, AMP, och och och - listan över vanliga aminer, derivat, i korta stimulanser, som säkerställer effektivitet, tunnelsyn, monsterfokus och hardcore-sessioner i gymmet, blir längre och längre. Vi på BOOSTERJUNKIES.DE är aldrig trötta när det gäller att testa dem alla. Och på vanligt sätt gjorde vi det i början av innevarande år: Baserat på effekt, pris-prestationsförhållande, smak och layout har vi satt ihop vår REVIDERAD topplista över de helt nya och nyligen släppta träningsförstärkarna i hardcore-segmentet.

Vi gör inte anspråk på att vara fullständig eller objektiv korrekthet. Det är vår bästa och mest hederliga avsikt att bara fästa din uppmärksamhet på de mest potenta och högsta kvalitetsförstärkarna och att placera dem därefter, men vi vill påpeka en sak:


Effekten av ett träningspass varierar mycket från idrottare till idrottsman. Den bygger enbart på subjektiva och individuellt fysiskt upplevda intryck.

Som ett team av professionellt studerade och praktiskt erfarna idrottare är det vårt mål att visa dig tendenser och presentera våra egna intryck såväl som intryck från kunder och vänner på ett representativt och realistiskt sätt. När vi gör det tar vi hänsyn till löften och reklamslogans från de företag som presenteras och jämför dem med förväntningar och i slutändan upplevelser. Om analyser eller bakgrundsinformation finns, klargör vi ingredienserna och effekterna, men vi kan inte garantera äktheten hos de ämnen som faktiskt finns i vissa fall. I grund och botten litar vi bara på produkter som är kända, fungerar och verkar vara av hög kvalitet och kommer från ett ansedd och trovärdigt företag.

Det följer de tio bästa hardcore boostrarna hittills 10

OBS: De som listas nedan utbildning booster är extremt starka och deras effekt bör inte underskattas. Informera dig själv om rätt dosering och tolerans före användning. Följande boosters är inte lämpliga för tonåringar eller nybörjare!

#10: Blackstone Labs—Dust X:

Blackstone Labs-märket från företagets grundare PJ Braun är nu en väletablerad aktör inom området hardcore kosttillskott, oavsett om det är prohormoner, SARMs eller till och med träningsboosters. Dust X levererar också brutalt igen och är märkets högsta dos och mest kraftfulla booster. Den lovar långvarig energi och en riktigt bra muskelpump för en hardcore booster. Den senare tillhandahålls av 4 gram citrullinmalat och 1 gram agmatinsulfat per portion. Förutom "huvudkaraktären" i form av hela 150 mg DMHA per portion imponerar Dust X framför allt med en enorm mängd psykoaktiva nootropics (dimetylaminoetanol, fenyletylamin, L-tyrosin och Huperzine A), som säkerställer en första -klassfokus. Allt detta tillsammans är en välförtjänt plats i vår topp 10. Tips: Av de 6 smakerna rekommenderas starkt Sour Gummy Bear-smaken. 

 

* Annonsering / reklam

#10: Blackstone Labs—Dust X:

Betyg: 7.1 / 10

#9 Modern Hardcore - Arez Titanium

Legenden är tillbaka! Efter att Modern Hardcore säkrat rättigheterna för AREZ-boostern släppte tillverkaren sin egen version och gjorde oss omedelbart upphetsade. Detta beror främst på den nästan oförändrade formeln. Återigen, 3000 mg L-citrullin och 500 mg agmatinsulfat per portion tillhandahåller pumpen. Den innehåller 3200 mg beta-alanin för att motverka muskeltrötthet. Boostervänner som gillar den typiska pirrande känslan av beta-alanin (beta-pirrande) kommer att få valuta för pengarna här. Med 250 mg kolinbitartrat din mentala kondition och kognitiva prestation beaktas också. Naturligtvis finns det också alla typer av hardcore stimulantia, cirka 175 mg Juglans Regia Extract (mer känt som DMHA), 75 mg Eria Jarensis extrakt, 30mg synefrin samt 10 mg Hordenine i denna version igen. 300 mg koffein och 200 mg B-fenyletylamin ger den nödvändiga energikicken. En jättestor 2,5 mg alfa-yohimbin ger en extra portion motivation och driv. Kort sagt: Den nya upplagan är också helt övertygande. 

MHN Arez Titanium

* Annonsering / reklam

#9 Modern Hardcore - Arez Titanium

Betyg: 7.7 / 10

#8 Insane Labz - Psykotisk

Insane Labz har nu släppt olika varianter av sin Psychotic-serie. Enligt vår mening är det dock inget som slår den "original" Psychotic. I hjärtat av 4459 mg Proprietary Blend (ja, vi är inga vänner av den, men effekten är helt enkelt övertygande) är Insane Labz patenterade aktiva ingrediens "AMPiberry" (officiellt enbärsextrakt, men ärligt talat: det finns något helt och hållet annorlunda här 😉. Basen i sin tur bildas av beta-alanin, kreatin och koffein. Dimetylaminoetanol (DMAE), Hordenine och Huperzine Serrata säkerställer att kognitiva prestanda höjs. Alpha Yohimbine, å andra sidan, kommer att få dig att svettas. Här får du en "klassisk" hardcore booster som till fullo kan utnyttja sina styrkor, speciellt vad gäller energi, uthållighet och fokus. När det kommer till pumpar hamnar han tyvärr på efterkälken, vilket inte är konstigt med tanke på etiketten. 

Galen Labz psykotisk

* Annonsering / reklam

#8 Insane Labz - Psykotisk

Betyg: 7.8 / 10

# 7 Condemned Labz - Convict Stim

Under en lång tid behandlade som ett riktigt insidertips och fortfarande inte lättillgängligt, har killarna från Condemned Labz från Storbritannien tagit med sig en hardcore booster på marknaden, som innehåller en hel del 225 mg 2-aminoisoheptan (DMHA) och 50 mg higenamin kan komma upp. 15 mg paradoxiner Grains of Paradise och 3 mg Yohimbine HCL ökar också fettförbränningen utan att höja pulsen för mycket. 4000 mg rent L-citrullin ingår till muskelpumpen.

Fördömd Labz Convict Stim

* Annonsering / reklam

# 7 Condemned Labz - Convict Stim

 Betyg: 7.9 / 10

#6 APS Mesomorph V4

Mesomorfen i V4 annonserar framträdande med sloganen "Fueled by Geranium Extract" - inget annat än DMAA. Således återvänder Mesomorph till sitt ursprung för den framgångsrika första originalversionen. Som med de tidigare versionerna av Mesomorph kommer V4 också med en egenutvecklad blandning eller tre av dem, med "Neuromorph-Energized Stimulant Matrix" med 1860 mg som den mest intressanta blandningen för alla stim-junkies. Här hittar du bland annat vattenfri metylxantin som har liknande effekt som koffein och expanderar bronkerna, 2-aminoisoheptan (DMHA) eller geraniumextrakt (dvs DMAA). Sammantaget finns det en mängd ingredienser i Mesomorph V4, allt detta med en jättestor portionsstorlek på 15,5 g. Boostern är mycket balanserad och kan övertyga i alla kategorier utan att riskera att "överdriva" effekten jämförelsevis "len" och följer inte med en kofot. 

* Annonsering / reklam


#6 APS Mesomorph V4

Betyg: 8.1 / 10

#5 URX Bombshell

Om originalversionen fortfarande innehöll DMAA var tillverkaren tvungen att anpassa formeln något på grund av lagkrav mm. Resultatet är en mycket potent DMHA-booster som kommer upp med 200 mg av detta ämne. Dessutom finns 350 mg koffein, 100 mg teobromin och 35 mg teofyllin. 2500 mg arginin och 500 mg agmatin tillhandahåller pumpen. 15 mg isopropylnorsynefrin och 3 mg alpha yohimbe säkerställer fettförbränning. Slutsats: En stensäker sammanställning. Massor av energi och driv för träning garanteras. 

* Annonsering / reklam

#5 URX Bombshell

Betyg: 8.3 / 10

#4 Core Labs X—Nitric Bomb

Tillverkaren Core Labs X är nu känd inom styrketräningsscenen för innovativa och effektiva produkter. Grunden för massiv energi vid träning är 350 mg (vattenfritt) koffein. Med 120 mg DMHA och 50 mg DMAA förlitar sig Core Labs X på två av de starkaste och mest potenta substanserna inom hardcore boosterområdet. Denna kombination sätter ditt humör i andra sfärer och säkerställer nya personliga rekord i träningen. 

Med den beprövade kombinationen av beta-alanin (3000 mg), L-citrullin (2000 mg) och kreatin HCL (1000 mg), säkerställer Nitric Bomb ökad uthållighet, en bättre pump och mer styrka under träning. Det finns också 500 mg taurin för återfuktning, 500 mg N-acetyl L-tyrosin och 350 mg acetyl L-karnitin för att förbättra kognitiva prestanda. För att öka fettförbränningen använder Core Labs 50 mg grönt teextrakt, 50 mg synefrin HCL, 10 mg metylsynefrin HCL och 2,5 mg yohimbin HCL. En komplett lista över alla ingredienser skulle gå utanför räckvidden här, men vi kan avslöja så mycket: Boostern har en hardcore-effekt och har sina styrkor inom områdena energi, humör, prestanda och fokus. Med en sådan potent formel, se till att du dricker tillräckligt med vätska under ditt träningspass. 

Core Labs Nitric Bomb

* Annonsering / reklam

#4 Core Labs X—Nitric Bomb

Betyg: 8.4 / 10

#3 Psycho Pharma - Edge of Insanity

Boostern från killarna på Psycho Pharma annonserar en känsla som "Kush" (cannabisstammen) och Edge of Insanity kan verkligen driva dig till "randen av galenskap". 😉. Särskilt de enorma 4 mg alfa-yohimbin har mycket att erbjuda och är inte för svaghjärtade. Kallsvettningar och ökad puls inkommande. Utöver dessa 4 mg Alpha Yo finns det även 5 mg Yohimbine HCL. Lägg till grund för din energinivå 350 mg koffein, 20 mg teobromin och 75 mg Infinergy. 

1000 mg gamma-aminosmörsyra (GABA) innehöll hjälp mot träningsstress och för mental avslappning och balans, för pumpen jättestora 8000 mg citrullinmalat och mot muskeltrötthet 3200 mg beta-alanin. 

* Annonsering / reklam

#3 Psycho Pharma - Edge of Insanity

Betyg: 8.8 / 10

#2 Hazard Core – ASKA

Denna kraftfulla pre-workout kombinerar inte bara två, utan tre kraftfulla stimulantia i en produkt: DMHA (2-aminoisoheptane) 1,3 DMAA, AMP Citrate - det är inte allt... det innehåller också Octopamine, Alpha GPC, Synephrine HCL, Methyl -Synephrine HCL och Higenamine HCL. Tyvärr kan vi inte säga hur doseringen av de enskilda ämnena blir, eftersom mängderna är gömda bakom "Neuro Energized Stimulant Ignition System"-blandningen på 1250 mg. Definitivt en poäng för det, men en sak är säker det här Stim-monstret smäller verkligen! För att motverka detta och förhindra en krasch, en "Electrolyte Vita Support Mix" med olika vitaminer och mineraler såsom; vitamin C, vitamin B6, vitamin B12, niacin, natrium, kalium och magnesium.

De två blandningarna "Nitric Ocide System" och "Cell Volumizing ATP Complex" säkerställer en full pump och hjälper dig att säkerställa att det finns tillräckligt med ATP-lagring tillgängligt i dina celler för att föra ångan från stims till strykjärnet.

* Annonsering / reklam

#2 Hazard Core – Ashes

Betyg: 8.9 / 10

# 1 Devil's Pharma - Devil's Work

The Devil's Work från Devil's Pharma är en sann allsidig talang när det kommer till hardcore-boosters. Med en full portionsstorlek på 12 gram kombinerar den alla ingredienser för att ge energi, driv, fokus och pump i lika stor utsträckning. Det sistnämnda säkerställs av symbiosen av citrullin malat, AAKG, AGmass, glycerol och Norvaline, en pumpmatris som sällan finns i hardcore boosters och som är lika långvarig, fluffig och vaskulär. 

Intressant är också användningen av nootropics som Mucuna Pruriens (40mg) för att stimulera det dopaminerga systemet. Naturligtvis görs inga besparingar på området "klassiska" hardcore stimulantia heller, listan över ingredienser är lång och övertygar med en fyndig kombination och dosering av alla individuella ingredienser. Här fångar 250 mg DMDH blickarna hos den hardcore boosterkonsumenten, men även 50 mg synefrin HCL, 45 mg hordenin, 15 mg higenamin, 2 mg yohimbin HCL är värda mer än bara en titt och skrik för att testa denna booster. Sist men inte minst imponerar varumärket med en professionell layout in i minsta detalj och gör det till och med tydligt när de namnger sina sorter (Monstruus Mango, Tweaked Tangerine Claw, Devils Candy) att de försöker sticka ut från konkurrenterna även med små saker – med dem i egentlig mening rungande framgång!

* Annonsering / reklam

# 1 Devil's Pharma - Devil's Work

Betyg: 9.0 / 10

Om du har valet är du bortskämd att välja!

Och med det är vi igenom just nu ... vilket inte automatiskt gör det lättare för dig! Även om vi har det tydligaste samvete som vi har presenterat dig för 10 produkter av bästa kvalitet och kvalitet, förtjänar var och en att bli utsatt för minst ett test och att väljas individuellt för långvarig användning. Var och en av dem har potential att bli din egen bästa hardcore booster för 2019 på grund av deras mycket olika egenskaper. Ett välkommet tillfälle som vår partnerbutik STAYFOCUSED.DE. erbjuder dig vid denna tidpunkt är köp av booster prover. Året är fortfarande ungt och marknaden är lika dynamisk som alltid ... var villig att experimentera, samla de vackraste och bästa burkarna och sätta ihop samlingen av de mest våldsamma stimbomberna efter dina behov;) Det finns gott om erbjudanden ...

Vårt löfte

Vi lovar dig att var och en av de boosters som presenteras här är värt pengarna, nedslående produkter ingick inte i vår krattning! Vi utvärderade boostrarna så objektivt som möjligt, baserat på vår erfarenhet och förlitade oss inte på några marknadsföringslover från tillverkaren. De här träningsförstärkarna har visat sig i våra mångsidiga tester, i intensiva träningsenheter och segrat mot konkurrenter. För att göra detta använde vi våra egna tester, erfarenheter från andra idrottare och utvärderingen för vår ranking. Alla testade produkter har visat sig vara riktiga hardcore boosters och klassificerades i kategorierna ingredienser, effekt (fokus, kraft, energi och pump), smak och löslighet och pris-prestanda-förhållande. Ett betyg mellan 1 och 10 poäng tilldelades för varje kategori.

Obs:

Med rankningen vill vi informera dig om de bästa träningsförstärkarna för att hjälpa dig i ditt köpbeslut och för att spara dig från besvikelse och för att spara din plånbok. Våra boosterrecensioner representerar våra subjektiva intryck och gör inte anspråk på att vara allmänna. Effekten av en och samma produkt kan variera från person till person! Kosttillskott före träning bör inte tas permanent eller överdoseras. Användning och dosering av boosters före träning sker helt på egen risk.

Tillbaka till toppen