De bästa DMAA-boostrarna

De bästa DMAA-boostersna en överblick | PRE WORKOUT BOOSTER Ranking 2020 - Topp 10

År 2020 är i full gång! - Och det betyder att det är dags för en uppdatering av vår exklusiva DMAA Booster Ranking 2020!
- Vilka boosters före träningen kommer att vara i topp i år tack vare deras kraftfulla effekt och vilka innovationer kan vi välkomna bland de bästa hardcore strobebomberna!? Boosterjunkies.de upplyser dig!

VIKTIGT: Hardcore boosters är en nischprodukt och bör vara så! Denna typ av tillskott, särskilt med ingrediensen DMAA, riktar sig uteslutande till erfarna idrottare och styrkaidrottare som har gjort sporten i flera år och i undantagsfall tillgriper sådana potenta och prestationsförbättrande stimulanser för att kompensera för deras stressiga vardag. Varken träning av nybörjare, ungdomar eller idrottare med hälsoproblem behöver en hardcore-booster för att uppnå sin perfekta prestation!

Kära vänner till den välskötta konsumtionen,

Medan vi fortfarande befinner oss i de djupaste vintermånaderna upplever DMAA-Booster sin andra vår och marknaden är till glädje för alla boosterknarkare fyllda med heta träningspass som tack vare det legendariska ämnet ger mycket ånga i träningen.
Även om DMBA, DMHA, Eria Jarensis-extrakt och andra stimuleringsinnovationer alltmer har etablerat sig på marknaden dominerar fortfarande 1,3-dimetylpentylamin eller 2-amino-4-metylhexan eller geranamin, känd som DMAA!

DMAA, ett sympatomimetiskt och ofta felaktigt kallat amfetaminderivat, är ett farmaceutiskt ämne och finns på listan över förbjudna narkotika i Tyskland. Men på grund av dess naturliga ursprung (finns i pelargonfabriken) kan den ändå installeras och säljas i hardcore träningsförstärkare under sken av ett lagligt grått område.

Du kanske kommer ihåg 2017 när Hi-Tech Pharmaceuticals VD Jared Wheat och FDA (Food and Drug Administration) utkämpade en hård domstolsstrid för att legalisera ämnet. Men inte bara sedan dess har det varit ständigt fram och tillbaka och osäkerhet kring säker, följdkonsumtion, handel och innehav av DMAA-produkter.

Icke desto mindre räknas DMAA-innehållande produkter och kommer fortfarande att räknas bland träningsboostrarnas lådor och njuta av ett nästan legendariskt rykte för sin effekt.
Denna hype kan spåras tillbaka till fadern till alla träningspass: den legendariska Jack3d från USP Labs.
Som den första träningsboosterprodukten använde den DMAA-stimulantiet, och det har fortfarande övertygat fans och nostalgiker till denna dag.

Detta är precis vad tilläggsmarknaden försöker tillfredsställa om och om igen och att binda permanent till DMAA boosters.

Tyvärr lider kompositionerna av nyare förstärkare före träning ofta av stimulansens obegränsade styrka och är inte särskilt sofistikerade. Om du jämför den gamla formeln för Jack3d med en innovativ matris av en nyare produkt, kommer du att märka ett antal tillsatser, såsom vitaminkomplex, noggrant samordnade pumpformler och tillsatta växtextrakt och aminosyror.
Dessa dämpar inte bara den krossande efterdyningen av en amfetaminliknande substans utan bidrar också till en förbättrad näringstillförsel, en ökad pump eller ett trevligare fokus.

Vi på Boosterjunkies.de gör det till vår uppgift med jämna mellanrum att uppmärksamma dessa produkter och att bara presentera de bästa och mest effektiva hardcore boosters.
Som ett resultat vill vi presentera de bästa DMAA-boostrarna under det nya året 2020 i det följande.

Det är viktigt att effekten av en produkt före träning alltid är subjektiv och kan vara helt annorlunda från idrottare till idrottsman!
Vår rankning är begränsad till personliga upplevelser av vårt omfattande team, såväl som intryck från erfarna kunder och vänner. Dessutom inkluderar vi naturligtvis deklarationerna på etiketterna för respektive produkter i utvärderingen, men vi kan inte garantera äktheten eller garantin för de ämnen som faktiskt finns. Ändå garanterar vi kvaliteten på de enskilda tillverkarna och produkterna och har bara inkluderat de boosters i rankningen som gjorde ett seriöst, trovärdigt och högkvalitativt intryck på oss!

Så här är de 10 bästa stimbomberna från DMAA-innehållande hardcore-träningsboosters 2020:

De 10 bästa DMAA-boostersna en överblick

Blackline-tillskott - självmord

Bakom namnet Blackline kan man nästan anta företaget (Sinob-Blackline 2.0) av de två tyskarna Ben Wagner och Nils Eiffler, som tog marknaden med storm med den pittiga företags slagordet "Shit is not our business" och ett delikat protein - men det är uttryckligen INTE så! Vem som står bakom detta tvivelaktiga (påstådda) amerikanska företag och var exakt det kommer ifrån är fortfarande oklart fram till i dag! Det är dock klart att det mörka varumärkets hardcore-träningsförstärkare utan tvekan kommer att slå och med rätta öppna denna ranking. Som nämnts ovan verkar formeln för denna träning tyvärr ganska enkel, nämligen den kopierar 1: 1 den ursprungliga kompositionen av Jack3d. Ungefär AAKG, kreatin, beta-alanin plus stimulantia koffein och DMAA, sprids över den koncentrerade dosen på knappt 4 g. Icke desto mindre, eller kanske på grund av det, slog självmordet hårt 2017, för med det fick du äntligen en boost på marknaden igen, som, även om den är relativt blind, utvecklar sin effekt direkt och med full kraft! Det var förvånande att särskilt den första satsen orsakade utbredd skräck, eftersom SUIZIDE tillhandahöll en brute pump trots knappast några ämnen den innehöll. Man kan till och med misstänka användningen av aspirin. Boostern finns i 1 typer av Death Berry, Tropical Death och Bubble Gum. Största bristen i den riktigt bra Jack3d-kopian? - En nedgång / dödskrasch ☹ Det är därför tyvärr bara 3: e plats.

* Annonsering / reklam

# 10 Blackline-tillskott -
Självmord

Betyg: 7.3 / 10

Dynamic Evolution - Savage AF

Savage AF ger dig allt du behöver för ett bra träningspass: enastående fokus, ren oändlig energi och stark vaskularitet. För att göra detta kombinerar han de bästa stimulantia, nämligen 75 mg DMAA och det (fortfarande) sällan använda Juniper Berry Extract och för att inte glömma koffein. Deras kombination med riktigt kraftfulla pumptillskott, nämligen Agmatinsulfat och glycerolmonosterat, som inte bara säkerställer en ådring utan också ett fullständigt utseende, är tilltalande. Det finns också en solid nootropisk stack som bland annat innehåller Alpha GPC. Men även Dendrobium Extract (25mg) och Yohimbine (2mg) är verkligen ingredienser som den sanna boosterkännaren hittar i sin pre-wokout.
Savage AF innehåller också endast 7 g per portion, men dess formel är rent teoretisk och i praktiken något mer omfattande än den för den klassade. Därav nionde platsen ☺

Savage AF Booster

* Annonsering / reklam

# 9 Dynamic Evolution - Savage AF

Betyg: 7.5 / 10

Jack'd Up Hi-Tech Pharmaceuticals

Tillverkaren från Georgia, Amerika, har varit en av de mest framgångsrika aktörerna på tilläggsmarknaden sedan 80-talet. Med Ultimate Orange lade företaget inte bara grunden för alla träningspass och hardcore boosters i dag, utan orsakade också regelbundet en sensation med box office-hits som HydroxyElite och Off The Chain.
Således också med Jack`d Up, en förbättrad formel för den ursprungliga namnen, USP Labs Jack3d.
Precis som originalet väger den också 5,55 g, men har utökats till att omfatta 3 former av kreatin och agmatin, den proprietära blandningen av den luminska repliken trummar med minst 50 mg DMAA och smakar också utmärkt.
Denna booster är definitivt ett insidertips för nostalgiker och kommer skrämmande nära den älskade känslan av den legendariska fadern till alla hardcore boosters!
Inte särskilt sofistikerat och enligt dagens mått definitivt inte längre en outlier i positiv mening, utan en välförtjänt garanti för framgång i en ny karaktär - åttonde plats för den nya gamla Jack 😉

HiTech Pharma - JACK'D UP

* Annonsering / reklam

# 8 Hi-Tech Pharmaceuticals Jack'd Up

Betyg: 7.8 / 10

# 7 Strength Game - Death Punch

Med Death Punch kan du varva ner ett träningspass med högsta intensitet, medan du försvinner även i det djupaste fokuset och en känsla av lätthet. För detta ändamål har Strength Game sammanställt en verkligt modern formel som förutom 75 mg DMAA också innehåller andra stimuli såsom efedra och hordenin samt yohimbin. Tack vare citrullin och agmatin (anges i 1: a position i matrisen) tillhandahålls pumpen också. En speciell höjdpunkt är dock tillägget av ett mycket speciellt ämne, för med GW501516 innehåller träningen ett äkta uthållighets mirakelvapen. Detta är en SARM, som inte är undertryckande och har visat sig vara till nytta för effektiv fettförbränning och ökad uthållighet.
I en 7,5 g portion får du ett äkta universalvapen som ger en full pump, den ojämförliga stimulansen och effekterna av en potent fettförbrännare.
Detta ger Death Punch en förtjänad plats 7 med utsikt längre upp.

Death Punch Booster

* Annonsering / reklam

# 7 Strength Game - Death Punch

Betyg: 8.0 / 10

Anti-Hero Labs Gift

Tillverkaren Anti-Hero Labs verkar mildt sagt underjordiskt och kan också sälja de senaste giftblandningarna från det egna garageköket. Layouten och bearbetningen av de extremt kreativa och kantiga produkterna är delvis lite amatörmässiga och ser ut som "ville men inte kunna"!
Det är emellertid ingen tvekan om att teman för sopporna som erbjuds är genialt valt, harmoniskt utformad och marknadsförs strängt - oavsett Juggernaut, Carnage eller Venom, burken i varje hardcore soppa pryds med en detaljerat iscensatt antagonist.
När det gäller innehåll bekräftas också intrycket av att vilja ta itu med allt med en kofot, men agmatin och norvalin fungerar ganska bra när det gäller en full pump och även 100 mg 1,3 DMAA + synephrine, hordenine, ephedra (and and and ... ) skallra oberoende av möjligen inte perfekt råvarukvalitet ganska hjärtligt.
Allt detta leder till slut, även om det finns ett antal saker (amatörproduktdesign, tvivelaktig marknadsföring, tvivelaktig råvarukvalitet) att ifrågasätta och / eller kritisera, till en placering i den nedre halvan av vår Top10 - för vad gör en sådan smäll måste helt enkelt belönas;) ...
och speciellt som samlare ser en sådan fin låda särskilt bra ut i skåpet 😉

6: e plats för Anti-Hero Labs Venom

Produktfunktioner:

 • Agmatinsulfater
 • 250 mg vattenfri koffein
 • L-Norvaline
 • 100 mg !!! 1'3 DMAA
 • Hord HCL
 • Ephedra extrakt

* Annonsering / reklam

# 6 Anti-Hero Labs - VENOM

Betyg: 8.1 / 10

Inlämningsvetenskap - Rocky KO Round 2

Hardcore-booster i Balboa-klänningen träffar de tolv som en krok på hakan! Inte bara en jättestor 100 mg DMAA utan också symbiosen av Yohimbine och AgMass säkerställer en allomfattande hardcore boosterupplevelse, som det borde vara i boken. Rocky KO ger dig inte bara ett fokus som slår dig genom tunnelliknande 12 omgångar av en komplett boxningskamp, ​​det ger dig till och med den skrämmande aggressiviteten hos Ivan Drago, som orsakade rädsla och skräck i filmen Rocky IV. Rocky KO är verkligen inte för luftkyss, eftersom den bokstavligen slår dig lika mjuk som en blöja efter träning. Om du vill dra nytta av de positiva och stimulerande effekterna av hardcore booster, måste du också acceptera den efterföljande toppklassen ner.

Effektmässigt är det utan tvekan också en kandidat till vinnarens pall, men tyvärr på grund av att det slår ut eftereffekterna "bara" på femte plats!

Produktfunktioner:

 • Vitaminkomplex
 • Citrullinmalat
 • 1 g AGmass ™ (Agamtinsulfat
 • 100 mg 1,3 dimetylamin (DMAA)
 • Yohimbine HCL!
 • L-norvalin
 • Mycket stark
Inlämningsvetenskap Rocky KO

* Annonsering / reklam

# 5 Inlämningsvetenskap - Rocky KO

Betyg: 8.4 / 10

Prime Nutrition PWO MAX

Prime Nutrition har varit älskling av PJ Braun, som också är medgrundare och ägare av tilläggsjättarna Blackstone Labs och RedCon2012, sedan 1. Inget annat namn i spelet står för en sådan framgång och årliga försäljningsslag som den passionerade kroppsbyggaren och den framgångsrika affärsmannen. Till skillnad från Blackstone och RedCon tenderar Prime Nutrition att stanna i skuggan av de riktigt stora varumärkena och till och med hamna lite efter. PWO-Max, å andra sidan, är ett riktigt insidertips som lätt kan konkurrera med alla högprofilerade produkter i hyllorna hos hardcore boosters.
Prime Nutrition vet att det utan tvekan kan tillåta sig att på ett öppet sätt avslöja doserna av ingredienserna i det tidigare PWO-HP med ett svullet bröst. Inte bara en hel del 75 mg DMAA utan också ett stolt 2 g agmatinsulfat och laddat 300 mg koffein plus några andra förnuftigt doserade ingredienser ger före träningen ett helt respektabelt rykte bland insiders.
Burkarnas burkar är mycket populära bland finsmakare och tar allt slut. Fans och intressenter bör fortfarande ta tag i det så länge som möjligt!
PWO-MAX introducerar förtjänat den övre halvan av vår DMAA-ranking - vår 4: e plats!

 

Produktfunktioner:

 • 2 g agmatinsulfat !!!
 • 500 mg DMAE
 • 200 mg koffeincitrat
 • 150 mg koffein Vattenfri
 • 75 mg 1-3-dimetylamylamin

* Annonsering / reklam

# 4 Prime Nutrition PWO-MAX

Betyg: 8.4 / 10

# 3 Intelligent Muscle - Sharp AMF

Denna starka träningspass kombinerar två starka stimulanser i en produkt, nämligen 2 mg DMAA med 80 mg DMHA och ytterligare ämnen såsom higenamin, synefrin och yohimbin.
Vi gillade särskilt de helt transparenta tilläggsfakta, som till vår glädje innehåller 5 g rena pumpämnen (L-citrullin, citrullin-di-malat och agmatinsulfat).
Dessutom väger en del av detta monster hela 10 g och ger i stort sett allt som ett boosterhjärta önskar.
Inga innovativa ingredienser som nootropics, SARMs eller andra nyheter, men testade i rätt doser - och det är precis vad som återspeglas i effekten av denna produkt. Långvariga effekter och en högkvalitativ formel ger denna verkligt “intelligenta” produkt en välförtjänt 3: e plats i rankingen.

Produktfunktioner:

  • ingen proprietär blandning
  • Vitaminkomplex för bättre regenerering
  • 80 mg DMAA + 100 mg DMHA!
  • innehåller också 1g Alpha Yohimbine + 1g Yohimbine HCL!
  • 5g aktiva pumpämnen
Skarp AMF

* Annonsering / reklam

# 3 Intelligent Muscle - Sharp AMF

Betyg: 8.3 / 10

BlackOut-tillägg - INSTINCT

Du behöver inte vara bäst i allt för att vara i framkant!? - det var så BlackOut Supplements tänkte. Varken den mest omfattande serveringsstorleken eller de mest stimulerade och absolut inte de rekommenderade doserna av pumpämnen - men exakt vad som krävs för att vara riktigt rolig i fallet med INSTINCT. Som en verklig hybrid av en het stimbombe och ett puffigt pumpmonster är (per portion) 9,5 g DMAA-booster INSTINCT en allround talang som, för att toppa allt, har små eller inga biverkningar trots dess imponerande fokus och tillfredsställande pump medför.
Från det stimulerande segmentet använder Hardcore Booster 200 mg koffein, 50 mg hordenin, 20 mg higenamin, obestämda mängder synefrin och yohimbin och, sist men inte minst, en hel del 110 mg DMAA! Totalt 6 g aktiva pumpsubstanser (3 g citrullinmalat, 2 g L-arginin och 1 g agmatinsulfat) ger också en fullständig och behagligt vaskulär pump i symbios.

Inte bara det rika innehållet i den rankningsbestämmande ingrediensen utan den välgrundade teorin bakom denna booster (se tillkännagivande och artikelbeskrivning) och, sist men inte minst, de övertygande praktiska rapporterna garanterar före träningen en plats, men inte på toppen av topp 10-rankningen men på det välförtjänt pallen nummer 2!

Produktfunktioner:

 • en allroundare bland DMAA Stimbombs
 • Vitaminkomplex för bättre regenerering
 • 110 mg DMAA!
 • innehåller också yohimbine!
 • 6g aktiva pumpämnen
Instinktförstärkare

* Annonsering / reklam

# 2 BlackOut-tillskott - INSTINCT

Betyg: 8.5 / 10

# 1 OCH VINNAREN ÄR: FitaFlex Nutrition - FitFire

2020 flyttar en booster till toppen av rankningen som ingen skulle ha förväntat sig där. En booster-klon sprang över till oss från USA 2018, som ser ut som 1: 1 när det gäller näringsfakta, som en gammal vän.
Finsmakare av termer som MESOwell och NeuroMORPH kommer säkert att få sina öron att ringa omedelbart, men senast när du ser det färgglada pulvret, staplat i transparenta burkar, kommer du ihåg den legendariska APS MESOMORPH. Även om detta fungerade som en mall, lyser FitaFlex å ena sidan med exemplarisk transparens (en skopa motsvarar 1 mg L-Citrullin D-Malat, 2000 mg Beta-Alanin, 3200 mg DMAA !!!, 65 mg Kaffein Vattenfri och 335 mg Kreatin Nitrat), på däremot passerar Fitaflex Nutrition Fitfire sin inspirationskälla långt, eftersom det kommer med en lika imponerande effekt när det gäller fokus och körning, men inte orsakar några dåliga eftereffekter eller biverkningar!

För att få en mer omfattande titt på produkten, föreslår vi att du tittar på vår recension, där hardcore booster lyser med en jättestor 9,0!

Under åren har Fitfire skrattat åt många vänner i vårt team men också våra lojala kunder - 1: a plats i rankningen är mer än välförtjänt!

Produktfunktioner:

 • Väl beprövad mesomorf formel
 • 2000 mg L-Citrullin D-Malat,
 • 3200 mg beta-alanin
 • Agmatinsulfat
 • 65 mg DMAAA (1,3-dimetylamylamin HCL)
 • Mycket stark
 • Utan biverkningar
FitaFlex Fitfire Booster

* Annonsering / reklam

# 1 FITAFLEX - Fitfire

Betyg: 9.0 / 10

Och nu är det din tur!

Vårt arbete är gjort vid denna tidpunkt och vi har introducerat dig till tio toppklassiga hardcore boosters. Utan dåligt samvete kan vi rekommendera var och en av dessa förstklassiga träningspass till dig och bara vädja till dig att välja rätt produkt för dig. Vilken av dessa DMAA-strobbomber är den rätta för dig och om RAGE ensam förtjänar guldmedaljen, kan vi inte och vill inte svara just nu! Effekten och känslan av hardcore boosters bygger enbart på subjektiva upplevelser och kan variera mycket från person till person!
Dra nytta av erbjudandet från vår partnerbutik STAYFOCUSED.DE och tack vare utbudet av boosterprover, testa var och en av träningarna tillräckligt.
Eller var villig att experimentera och samla in och lägga en av dessa garanterade effektiva DMAA-burkar på hyllan!

Tillbaka till toppen