Allmänna

Släpp: Devils Pharma - Devil's Work


"Om du har djävulen som vän, kommer du att ha det bra i helvetet!" - Med djävulens arbete från Devils Pharma gör du en pakt med djävulen!

Boosteråret 2019 avslutas och trollar fram en helt ny tillverkare ur hatten för den kalla årstiden, som kan värma sinnet! Devils Pharma är en tillverkare från USA som vill ta hardcore-boosterscenen med storm med sitt första träningspass.
Förutom ett fängslande företag och produktlayout, levererar det också en riktigt tilltalande och lika kraftfull formel!

Till skillnad från många boosters från konkurrerande företag följer Devil's Work inte trenden med en ultrakoncentrerad stimbombe som skjuter blinda, spridda skott på en liten delstorlek erbjuder ett omfattande utbud av ingredienser och effekter.
Allein en delstorlek på hela 12 g talar för möjligheten Ökning i koncentration och blodcirkulation främja lika.
För detta ändamål installerades stimulanser och pumpämnen i lika stor utsträckning och lovar en omfattande, tillfredsställande effekt med hänsyn till alla förväntningar och önskemål!

Vad kan du förvänta dig av tilläggsfakta för Hardcore Booster?

knapp 8g en serveringsstorlek tjänar det enda syftet att vidga dina vener och maximera blodflödet till musklerna. Detta manifesterar sig i en svullig pump, kartliknande vener och en idealisk tillförsel av näringsämnen till dina muskelberg.
Ta hand om det bland andra

3g Citrullin malat
3g AAKG
1g AGmassa (agmatin Sulfater)
725mg Glycerol
220mg L-norvalin

Å andra sidan säkerställer många potenta stimulanser koncentration, vakenhet och nödvändig träningslust. som bara finns i form och sammansättning i äkta amerikanska produkter 😉
Vi pratar här till exempel om

250mg DMHA (2-aminoisoheptan)
45mg hordenin
15mg Higenamine
och 2 g Yohimbin HCL!

Förutom dessa mer än tilltalande ingredienser har Devils Pharma också en detaljerad layout som är uttömd till sist.

Inte bara burken av produkten inspirerar med en bombastisk design, Devils Pharma har meddelat ytterligare steg, till exempel i form av skjortor och andra produkter, för att forma scenen eftertryckligt!

Hittills gäller smakerna Djävlar godis och Monstrous Mango as bekräftat, men tillverkaren arbetar redan med andra sorter för denna lovande booster! I en burk är fulla 30-portioner ingår.

Ta en titt på Stayfocused.de och få en kopia av denna djävulens grejer!

Djävulens verk
Devil's Work Booster

 

Devils Pharma - Devil's Work
>> Till erbjudandet <

 

 

 

liknande produkter

Tillbaka till toppen