Allmänna

Submission Science senaste hardcore booster Rocky KO

HELT PÅ 12 - INLÄMNINGSVETENSKAP "ROCKY 1,3" FÅR SPARRING PARTNER - "ROCKY KO"

I början av maj rapporterade Boosterjunkies.de att med Inlämningsvetenskap en ny tillverkare är i startblocken som vet hur man imponerar inte bara med sitt produktsortiment utan också med sin enastående kvalitet. Produktvalet och sammansättningen är konsekventa och de första veckorna på den tyska marknaden har visat att den amerikanska tillverkaren är på god väg att etablera sig i tillskottsindustrin.

Speciellt hardcore-booster ROCKY 1,3 orsakade uppståndelse, för inte bara dess fräscha design var omedelbart inspirerande, designstimulans från vilken den namngavs satte också scenen i glädjande förväntan.
Och booster i sken av Rocky Balboa bokstavligen gav i ansiktet, blev en hit och förtjänade placerade 6: e i booster ranking av de bästa DMAA-Booster på Boosterjunkies.de.
70 mg 1,3-dimetylamin talar ett tydligt språk och ger det ultimata slaget i ditt träningspass!

Submission Science agerar nu på ett exemplariskt sätt och försöker nu bygga på framgången på mycket kort tid och omedelbart kasta den stora och ännu bättre bror till ROCKY 1,3 på marknaden - ROCKY KO borde fixa det!
Vår partnerbutik STAYFOCUSED.DE har ett exklusivt urval av den nya hardcore booster från landet med obegränsade möjligheter och alla inblandade är glada!
Tillverkaren gör allt rätt och ersätter det onödiga Kreatin i formeln med andra användbara och märkbara ingredienser.
Så var den jättestora dosen DMAA ökade med ytterligare 30 mg och fångar nu ögat med hela 100 mg!

Här är en översikt över vad SUBMISSION SCIENCE ROCKY KO vet hur man övertygar:

Proprietär blandning 8500 mg

Citrullin Malat 2: 1, AGmassa (agmatin sulfat), N-acetyltyrosin, Koffein Citrater, Koffein Vattenfri, 1-3 dimetylamin (100 mg), Synefrin Hcl, Higenamine Hcl, Hordein Hcl, L-norvalin, Schisandra chinensis, Yohimbin hcl, Huperzine A, Vitamin B12, Vitamin D3

Inte bara det Kreatin Hcl och - nitrater har raderats helt genom tillsats synefrin, Higenamine, hordenin och yohimbin denna booster blir en riktig stimbombe jämfört med sin redan potenta föregångare!

De första testerna från vår sida var mer än lovande och vi väntar på att skicka ROCKY KO till ringen också i detta land! Vi är övertygade om att han vet hur man skickar sin tävling till brädorna i kampen om hardcore boosters!

Om du vill övertyga dig själv om kvaliteten på Rocky KO kan du få booster på Stayfocused.de.

>> Till erbjudandet <

Inlämning Science Rocky 1,3

 

 

 

 

 

 

 

liknande produkter

Tillbaka till toppen