Allmänna

APS Nutrition Mesomorph - Jämförelse Fake vs Original

APS Nutrition Mesomorph - Jämförelse Fake vs Original

I den här artikeln vill vi ägna oss åt ett ämne som vi har tänkt på länge. Under en tid har det funnits rykten om att en booster kopierades igen, hur exakt du kan skydda dig mot förfalskningarna kan du ta reda på här.

Den som följer nyheterna om fitnessgemenskapen med intresse har säkert hört att den legendariska DMAA Version av booster Mesomorph produceras inte längre. För att inte lämna konsumenterna tomma händer på marknaden har den amerikanska tillverkaren APS Nutrition fört en ny version på marknaden, som till många besvikelser är mycket svagare och framför allt vårt favoritämne. DMAA innehåller inte längre. Produktionsstoppet av den populära första versionen ledde inte bara till en enorm ökning av priset på de sista kvarvarande exemplaren utan också till det faktum att tvivelaktiga återförsäljare drevs av girighet efter pengar för att föra förfalskningar av tillägget på marknaden. I det följande vill vi förklara för dig hur du kan skydda dig från dessa imitationer och hur du kan skilja originalet från kopian. Den allra första och vanligtvis övertygande indikationen på en falsk produkt är priset. Oavsett hur mycket vi alla skulle vilja ha det - vi kommer aldrig att få den här boostern för 39,90 €. Handlas är original av DMAA Version nu från över € 50,00. Så gör dig själv en tjänst och tro inte på "bra erbjudanden" eller "specialpriser" - i det här fallet har kvalitet (tyvärr) faktiskt sitt pris och en bra produkt går hand i hand med ett högt inköpspris.

Men inte bara priset kan användas som en indikation för att hitta en kopia av booster.
Att veta hur, den falska versionen kan lätt exponeras vid första anblicken.

APS Nutriton Mesomorph Fake vs Original
Jämförelsen av de två mesomorfversionerna visar hur lätt det är att skilja originalet från klonen.
  1. APS Nutrition-logotypen är mindre och mörkare än kopian.
  2. I den falska versionen av mesomorfen, istället för texten DMAA FÖRSTÄRKT, "NEW SUPER CONCETRATE" avbildad.
  3. Vid närmare granskning är det märkbart att förloppet för APS mesomorfklonen visas i mindre detalj. Storleken på teckensnittet skiljer sig också från originalet.
  4. Beskrivningen Supercharged Energy Formula, finns inte på originalet!
  5. Som vanligt anges vikten i gram för den verkliga mesomorfen, och viktenheten visas också i oz.

>> KÖP APS MESOMORFISK <

Du hittar originalet till den legendariska boostern hos vår partner Stayfocused.de med kupongen Junkie10 du tar några procent igen.

APS Nutriton Mesomorph Detaljerad bild av ingredienser
Tilläggsfakta på baksidan av mesomorfen visar återigen skillnaden mellan falska och original

Smakerna som erbjuds kan också hjälpa till att avslöja en kopia. Dessa erbjuds endast i varianterna Pinapple & Watermelon. Om du stöter på någon av följande listade versioner kan du vara ganska säker på att du står inför ett original.

- Snow Cone
- Tutti Frutti
- Grönt äpple
- Rocket Pop
- Rosa lemonad

APS Nutrition Mesomorph i smaker Tutti Frutti Green Apple Candy
Bilden visar de begränsade smakerna Tutti Frutti och Green Apple Candy från APS Nutrition Mesomorph.

Baserat på ovanstående fakta kan du nu enkelt skilja den billiga falska från den legendariska mesomorph originalet.

Ett annat tips: beställ bara booster i ansedda butiker som har bra kundbetyg! Undvik opålitliga källor som online-annonser från privata säljare eller annonser på auktionsportaler.

Nu är du välinformerad och kanske redo att göra en beställning. Så om du fortfarande är intresserad av den legendariska boostern eller kanske till och med letar efter en direkt jämförelse, ta en titt på vår partner Stayfocused. Här får du båda "varianterna" - den ursprungliga mesomorfen, som org. US-version deklarerad, liksom den falska versionen, som kallas en "klon" och därmed också indikerar att den inte är originalet. För att vara rättvis förlitar sig Stayfocused på transparens och visar med en prisskillnad på 15 € vilken produkt som är original och vilken som är falsk.

Du vill njuta av originalversionen av mesomorfen igen. Köp nu och spara med kupongkoden Junkie10 med vår partner Stayfocused.de ytterligare 10% procent på din beställning!

 

APS Mesomorph - Original USA-version 
>> Till erbjudandet <

 

 

 

liknande produkter

Du kanske är intresserad
Stänga
Tillbaka till toppen