Allmänna

Det är ett nöje att träffas igen - Conquer AMP3D

Den populära Olympus Labs CONQU3R AMP3D är tillgänglig igen!

Sedan lanseringen av den tyska marknaden i slutet av 2015 Olympus Conquer Amped enligt statistik om de populäraste boosters före träningen som marknaden hade att erbjuda. Denna booster utlöste en riktig Hype och vann hjärtan hos många fitnessknarkare på mycket kort tid. Återförsäljare hade nyligen en sådan extrem efterfrågan på produkter som Jack3d eller Dille erfaren. Scenens experter kom överens om att Conquer Amped skulle vara i garderoben för varje riktig pump, det fanns inga två åsikter om detta ämne. Desto större är många besvikelser när Amped Edition från Olympus Labs plötsligt inte längre finns i början av förra året.

Olympus Labs - Reign testas | Recension

Efter en oändligt lång torr tid, tid att andas lättnad: efter vad som känns som en evighet, tar den amerikanska tillverkaren en ny Hardcore booster kallas RE1GN på marknaden, vilket bör bygga på effekten av sin föregångare. Du kan ta reda på hur bra Olympus RE1GN verkligen är här -> Olympus Labs - Testa Reign

Men som så ofta är, förblir försöket att skapa en lika bra ny version, bara ett försök, även om re1gn verkligen kan ses. Endast sällan kan sådana hypade produkter som Conquer Amped ersättas av en tillgänglig, lika efterträdare. Vi är desto mer glada att äntligen tillkännage att vår partner StayFocused.de har sparat ingen ansträngning för att äntligen kunna erbjuda dig din favoritbooster igen.

 

Så lidandet är äntligen över, packa din gymväska och gör dig redo för den legendariska: Olympus Conquer Amped. När det gäller booster som erbjuds av Stayfocused måste man tyvärr tala om Olympus Conquer Amped Replica, som har en stark effekt men inte kommer nära originalet.

>> Köp Olympus Labs - Conquer Amped <

För detta får du repliken till ett pris av 39,90 €, jämfört med tillverkarens RRP vid den tiden, det är knappt 10 € nedan.

liknande produkter

Tillbaka till toppen