Hardcore boosterProduktrecensionerProduktrecensioner

Devils Pharma Devil's Work testades

Devils Pharma - DEVILS ARBETE

"The New King Of Pre-Workouts"

"Stäng pakten med djävulen och förbered dig för helvete-läge" - ja, om det inte ens är ett meddelande!? En ny boosterutgåva har sällan slagit vågor i Tyskland än Devil's Work, det första arbetet av det samordnade företaget Devils Pharma.

När man går in på marknaden, uppmärksammar varumärket uppenbarligen inte ord, hur små de än är, utan ger snarare uppenbara reklamlover på ett fräckt och kakigt sätt. Den europeiska märkningen med produktion i Florida gör anspråk på boostergenren och sparar inte på påståenden och fakta om den skrämmande träningen.
Naturligtvis ser BOOSTERJUNKIES.DE det som sin plikt att ge dessa löften genom sina steg och i slutändan avslöja deras sanning.

Internationella bloggar och webbplatser har också blivit medvetna om smycken, som hittills exklusivt finns i Tyskland, men enligt varumärkesägaren siktar på expansion över Polen, Frankrike, Storbritannien och vem vet, kanske över dammen.
Åtminstone flera andra spännande kosttillskott planeras förutom hardcore-träningen och en mer än stilig klädkollektion är på väg att släppas.
Devils Pharma kommer dock ut ur startblocken med en produkt som lovar att skaka upp rankningen för träningsbooster igen i slutet av året.

Som vanligt vill vi på BOOSTERJUNKIES.DE ta en närmare titt och ge dig en ärlig åsikt om varumärkets produkt och andra ambitioner.

Erfarenhetsrapport om hardcore pre-workout-produkten Devils Work från Devils Pharma

Denna träning börjar med en fettportionsstorlek på 12 g, som består av inte mindre än 19 (!) Olika ingredienser. Det finns tillräckligt med utrymme för att dosera var och en av dem åtminstone tillräckligt och inte bara frågan om "HUR MYCKET?", Men särskilt frågan om "VAD?" Kan besvaras på ett lovande och nyfikenhetsupphetsande sätt - men låt oss behålla spänningen lite längre upprätt 😉
Devils Pharma anser inte att det är nödvändigt att gömma sig bakom tvivelaktiga matriser men rusar som förväntat framåt med alla ingredienser och doser.
Det räcker att säga: våra boostervänner vattnade i munnen när vi tittade på etiketten och svettpärlor sköt oss i pannan av spänning.

Vilka aktiva ingredienser finns i Hardcore Booster Devil's Work från Devils Pharma?

30 serviner om 12 fulla gram, varav Devils Pharma redan lovar en stark effekt, men rekommenderar 1,5 portioner för ren "workout MADNESS". När vi analyserar portionering etc. hänvisar vi i det följande till informationen per portion - detta borde vara mer än tillräckligt för de flesta!
Med "Teufelswerk" hittar vi ett träningspass som har tillräckligt med aktiva ingredienser för både Focus & Aggression och Pump & Vascularity.

Så vad är Devils Pharmas Devil's Work? - Följande är en detaljerad titt på ingredienserna:

Devils Work Supplements Fakta

* Annonsering / reklam

Köp Devil's Pharma - Devil's Work

  • högstimulerande före träning
  • 250mg DMHA
  • 2mg Yohimbin HCL

Ingredienser och dosering från Devil's Work

Belopp per portion
Vitamin D2000 lU
Vitamin C300 mg
Vitamin B9200 mcg
Vitamin B1230 mcg
citrullin malat 3.000 mg
AAKG3.000 mg
AGmassa1.000 mg
Glycerol725 mg
2-Aminoisoheptane250 mg
L-norvalin220 mg
Extrakt av kakaobönor150 mg
Teobromin150 mg
Koffein Vattenfri110 mg
Koffein bitrate110 mg
L-Theanin75 mg
kaempferol75 mg
hordenin45 mg
Naringininnehållet 40 mg
Mucuna pruriens50 mg
D-glukurono-3,6, laktoner15 mg
Higenamine2 mg
Yohimbin HCL2 mg

Vitamin D (200iu): Fungerar som andra vitaminer och mineraler Vitamin D i en träningsbooster som en positiv regulator och buffert från oönskade biverkningar och eftereffekter. Vitamin D förbättrar absorptionen av Kalcium och fosfor och andra ämnen i tarmen. Ben, tänder och annat förstärks mer kraftfullt som ett resultat.

Vitamin C (300 mg): Uppgiften med Vitamin C är omvandlingen av prolin och lysin till hydroxiprolin och hydroxylysin för att utveckla bindväv, kollagener och andra passiva strukturer som ett resultat. Dessutom fungerar den som en stressregulator och främjar regenerering och motståndskraft mot infektion.

Kalcium (1 mg): Kalcium stöder inte bara muskeluppbyggnad utan också muskelsammandragning.

Vitamin B9 (200 mcg): Den Vitamin B9 sägs ha enorma effekter som ett tillväxtmedel, särskilt i faserna av barndomen och tonåren. Det stöder bildandet av CNS och stöder reparation av skadade eller degenererade strukturer och är involverat i alla celldelningsprocesser. Med hjälp av Vitamin B9 funktionella proteiner och neurotransmittorer kan också syntetiseras.

Vitamin B12 (30 mcg): Också Vitamin B12 är involverad i processerna för celldelning och förnyelse. Både nervsystemet och blodet drar nytta av ett friskt Vitamin B12-Spegel. Dessutom främjar det mitokondriernas energiproduktion.

Citrullin Malater (3000 mg): citrullin kommer också i njurarna arginin förvandlad. Det är också inblandat i produktionen av kväveoxid och det utvidgar blodkärlen och sänker blodtrycket.
Att hålla det kort, är citrullin mer potent för att öka NO-produktionen än arginin Selbst 
som når njurarna via blodomloppet och stängs där arginin byggs om. arginin och citrullin öka kväveoxidproduktionen och därmed utvidga blodkärlen och sänka blodtrycket.  citrullin är utgångspunkten för arginin-Syntes och slutprodukt i bildandet av NO.
citrullin så kan också arginin-Öka värdena i blodet och är ännu effektivare än arginin även för att öka INGEN produktion.
Genom gåvan av citrullin Malat kan också stödja muskelarbetet, vilket gör att musklerna fungerar mer effektivt och gör det möjligt att producera mer ATP med mindre syre.

Arginin alfa ketoglutarat (3000 mg): Avgiftad genom bortskaffande av överskott av kväve arginin kroppen under urea-syntesen. Det sätter arginin NEJ eller kvävefritt, vilket i slutändan kommer in i muskler och artärer. Den resulterande avslappningen och expansionen är allmänt känd som pumpeffekten. Frisättningen av tillväxthormoner såsom somatotropin och syntesen av kollagener för regenerering är positiva biverkningar av tillskott. arginin.

N-Acetyl L-tyrosin (1000 mg): tyrosin är aminosyran känd som en stämningsförstärkare och stimulerar också omvandlingen av sköldkörtelhormoner i kroppen.

AGmassa (1000 mg): Vid AGmassa är en patenterad märkesråvara från agmatin, som stöder produktion av kväveoxid och hämmar dess syntasenzym. Detta leder till en optimering av NO-nivån på två sätt för att uppnå idealisk atletisk prestanda och bästa möjliga pumpar.

Glycerol (725 mg): Glycerol binder vatten, vilket inte bara gör att muskeln verkar fylligare, utan främjar i allmänhet pumpen.

2-Aminoisoheptane (250 mg): Detta är inget mer än DMHA.
Även om det också är relaterat till amfetamin, är det strukturellt signifikant annorlunda än DMAA och DMBA. Men också tack DMHA Noradrenalin och dopamin absorberas mer.
Vanligtvis är sweet spot DMHA vid cirka 150 mg.
Så Devils Pharma understryker inte!

L-norvalin (220 mg): Aminosyran Norvaline härrör från den grenade aminosyran valin och hämmar enzymet arginas. Som en katalysator för citrullin och arginin det hjälper till att uppnå en bättre och längre effekt.
Var dock försiktig: inledande studier tyder på det Norvaline Kan vara CNS skadligt

Extrakt av kakaobönor (150 mg): Den aktiva ingrediensen i rå kakaobönextrakt är i slutändan inget annat än Teobromin, som namnges efteråt.

Teobromin (150 mg): Strukturellt har det likheter med Koffeinmen har en mindre stressande effekt på CNS. Annorlunda än Koffein dock kan Teobromin agera starkare på slaget och vid en utvidgning av venerna, vilket också stärker pumpen. När det slappnar av de glatta muskelcellerna stöder det ekonomisk andning och en bättre tillförsel av näringsämnen till organismen.

Koffein Vattenfri (110 mg): Koffein visar positiva, stimulerande effekter på CNS såväl som glykogen- och fettnedbrytning. Medan det ökar vakenhet, vakenhet och koncentration, utvidgar det också bronkialrören.

Koffein Bithastighet (110 mg): s. Koffein

L-Theanin (75 mg): Detta är en lugnande aminosyra från grönt te som inte gör dig trött utan bara lindrar CNS. I kombination med Koffein visar Theanine en betydande ökning av kognitiv prestanda.

kaempferol (75 mg): Lite undersökt flavonoid ...

hordenin (45 mg): Denna MAO-hämmare stimulerar hjärnans belöningscenter och ökar fokus och koncentration genom att stimulera dopamin D2-receptorerna. Förutom att vidga bronkierna, mobiliserar det också kroppens egna fettreserver som en energikälla.

Naringininnehållet (40 mg): Det bittera orange extraktet visar bland annat en synergetisk effekt med synefrin och förbättrar i allmänhet absorptionen av många andra ämnen. Dessutom visar studier med cellkurer att dessa med administrering av Naringininnehållet producera mer NO, vilket i slutändan ökar pumpen igen.

Mucuna pruriens (40 mg): Detta extrakt förser vår kropp med L-dopa, så att vår hjärna släpper ut mer dopamin. På grund av dess humörförbättrande och positivt lugnande effekt kan detta extrakt hittas i både träningspass och i vissa sömntillskott. Dessutom fungerar det som en antioxidant och stöder frisättningen av tillväxthormoner.

D-glukurono-3,6, lakton (40 mg): En sockersyra eller kolhydrat, som ofta kombineras med Koffein och taurin används i energidrycker.

Synefrin HCL (50 mg): Även känd som Citrus aurantium-extrakt, är det kemiskt och strukturellt nära besläktat med efedrin och är främst ansvarig för mobilisering av fett i organismen. De inneslutna flavonoiderna ökar kroppens energiförbrukning enormt (ökad kroppstemperatur och ökad vilande ämnesomsättning) och har också en starkt stimulerande egenskap.

Higenamine (15 mg): higenamine är också känd som norcoclaurine och tillhör den alkaloidgrupp som efedrin också tillhör. Det stimulerar frisättningen av acetylkolin och ökar muskelstyrkan samt, som en beta-receptoragonist, fettförlust. Skyddar också Higenamine innan blodet vidhäftar och är därför också fördelaktigt för blodcirkulationen.

Yohimbin HCL (2 mg): Den aktiva ingrediensen, som ursprungligen erhölls från ett träds bark, har inte bara afrodisiakum, utan främjar också i allmänhet blodcirkulationen och sänker blodtrycket. Är särskilt välkänd yohimbin emellertid, som en alfa-adrenerg blockerare och sympatolytisk. Förtäring kan förknippas med psykedeliska tillstånd av medvetande, aggression och ökad svettning.
Genom att blockera alfa2-receptorerna släpper det ut mer noradrenalin i kroppen, vilket ökar termogenes och metabolisk aktivitet, och inte minst på grund av detta är det en populär fettförbrännare.

Slutsats aktiva ingredienser:

Devils Pharma börjar med en riktig tavla och lyckas kombinera ett fokus- och pumpmonster i bara en produkt!
Portionsstorleken ensam ger plats för mer än 10 g aktiva ingredienser, med vilka Devil's Work faktiskt lyckas servera alla delar av en bra hardcore booster.
Här är 250 mg DMHA Inte alls det avgörande kriteriet, men före träningen imponerar med den geniala kombinationen och doseringen av alla enskilda ingredienser.
Inte bara avslöjade branden öppet all dosinformation, utan också användningen av vitaminer och mineraler för att mildra oönskade biverkningar och efterverkningar beaktades.
Det är glädjande att se att Djävulens arbete inte bara förlitar sig på att helt enkelt klumpa i sig i betydelsen av en ultrakoncentrerad träning, utan att det har kompletterats med pumpämnen och mer i rimlig utsträckning. I vilken utsträckning samordningen av stimulantia skapar en mer fokuserad eller till och med kliande stämning kan man inte förutsäga enbart på grundval av tilläggsfakta, men det är ingen tvekan om att booster kommer att påverka CNS och följaktligen på koncentration och humör!

INKOMST & EFFEKT

Förtäring / smak

Inte bara den färdiga drycken som sådan bör genomgå en utvärdering, förpackning, bearbetning och mycket mer spelar också en roll för denna kritik - låt oss titta på produktens utseende, känsla och andra aspekter.

En burk kan knappast vara mörkare eller mer infernal. En djävulsk demon eller kanske Lucifer själv och två besatta figurer av Mary pryder framsidan av etiketten olycksbådande. Den svarta högglansburken med ett klassiskt skruvlock är täckt med en enkelt bearbetad men vackert designad etikett. Förutom företagslogotypen, som tyvärr mycket starkt påminner om den från företaget som grundades förra året och sponsor av IFBB-proffs Big Ramy "Dragon Pharma Labs", hittar vi också hänvisningarna till "Made in USA" och smaketiketten "Devils Godis".
Både sorten vi har och den "Monstrous Mango" -smaken som fortfarande finns är tydligt utformade och passar perfekt på varumärkets tema - riktigt framgångsrik

Avsnittet "rekommenderad användning" är vanligt i handeln, men den indirekta rekommendationen om högre eller överdosering (1,5 skopor) är mycket ambitiös och inte särskilt ansvarig. Med hänsyn till det varierande och omfattande urvalet av stimulantia skulle begränsningen till den allmänt tillämpliga konsumtionsrekommendationen ha varit tillräcklig - men Devils Pharma är bara hårdporr!

Smaken vi hade, Devils Candy, var verkligen mycket välsmakande och särskilt bra för en sådan högdos hardcore booster!
Endast valet av färg på logotypen (rosa) och beteckningen "godis" väckte förväntan på en rödaktig dryck med fruktstansliknande smaker. I motsats till detta är dock pulvret och drycken mer orange och smakar därefter, men som sagt är detta stereotyper.

effekt

När det gäller effekten är det onödigt att gå runt busken eller fastna i meningslös glans.
Faktum är att Devil's Work är riktigt roligt, men det är definitivt inte för mjukkokta amatöridrottare.
Till skillnad från många konkurrerande produkter åsidosätts djävulens arbete utan anledning och repar inte sina konsumenter på ett okontrollerat sätt. Å andra sidan imponerar den med sin starkt koncentrerande effekt, som å ena sidan trycker aggressivt men har en mycket subtil och fokuserad effekt.
Med denna hardcore booster är den ena eller andra upprepningen definitivt möjlig!

Inte att glömma är hela andelen potenta pumpämnen, som inte bara uttrycks av kartliknande underarmar och utbuktande muskler utan också gör att benen och, sist men inte minst, ryggförlängaren avsmalnar under benträningen.
Lyckligtvis kan inte svettningar, gåshud, skakningar och liknande förväntas, eftersom användningen av Devil's Work inte resulterade i några registrerade biverkningar i några av våra tester.

Pris / prestationsförhållande - slutsatsen

En burk av Devils Pharma Devil's Work kostar för närvarande 49,95 euro och ger 30 portioner med totalt 360 g innehåll (12 g vardera).
Med den vanliga dosen slutar du med ett delpris på cirka 1,66, vilket är riktigt anständigt med tanke på kvalitet och kvantitet.

Tänk på att några av ingredienserna, inklusive DM ** och andra, anses vara dopning enligt FDA-stadgan och därför kan detekteras i en kontroll och följaktligen sanktioneras. Spårbarheten av många ämnen eller deras metaboliter är inte klart definierad och kan leda till ett förbud mot tävlingar från WADA även efter flera månader!

* Annonsering / reklam

Köp Devil's Pharma - Devil's Work

  • högstimulerande före träning
  • 250mg DMHA
  • 2mg Yohimbin HCL
Granskningsruta 0
9
Vårt betyg
BRA
  • stark effekt med extremt fokus och bra pump
  • inga biverkningar och / eller biverkningar
  • märkbart god smak
DÅLIG
  • bekant företagslogotyp

Ingredienser och dosering9
effekt9
Geschmack9
pris9

liknande produkter

Tillbaka till toppen