Hardcore boosterProduktrecensionerProduktrecensioner

American Metabolix HAVOK Hardcore i testet

"QP2 - Kvalitet, renhet och styrka"

Den amerikanska tillverkaren American Metabolix har förbundit sig till detta påstående med att varje produkt har slutförts sedan starten 2012. Grundarna av företaget är Jason Duran och Markus Trillsch, som tidigare var ansvariga för innovativa influenser i tilläggsindustrin och i Jason fall till exempel hade framgångsrikt etablerat välkända företag på marknaden (Cellucor). 2011 bestämde de båda, som fortfarande var inblandade på Cellucor vid den tiden, att bryta ny mark och komma bort från uppblåsta produktdesigner och billiga formler
att ge upp. För att positionera företaget så ekonomiskt som möjligt hittade de en erfaren affärsman, Robert Smith, Executive Manager på Samsung och Apple.

Företagsägare, anställda forskare och sponsrade idrottare har investerat mer än 2 år tillsammans för att utforma en träningsförstärkare som uppfyller de högsta kraven utöver ett brett utbud av ketogentillskott. Det primära målet var en träning som erbjuder intensiv och kontinuerlig energi utan oönskade biverkningar och eftervärk. Resultatet är en produkt som varken är avsedd för nybörjare eller tillfälliga pumpare, men som verkligen är en av de mest potenta och starkaste boosters på länge. Boostens grund och hobbyhäst är uteslutande kliniskt doserade viktiga ingredienser som presenteras i en helt transparent formel. American Metabolix själv talar om en felfri HARDCORE-produkt. Skäl nog för att BOOSTERJUNKIES skulle acceptera denna dom och sätta HAVOK HARDCORE genom sina steg. Så mycket lovas i förväg - Duran och Trillsch gjorde allt rätt!

Erfarenhetsrapport om hardcore-träningsprodukten HAVOK HARDCORE från American Metabolix

"Keto King" Jason Wittrock hade också ett finger i spelet med detta tillägg, även om HAVOK HARDCORE inte kan tilldelas tillverkarens ketogena linje, som annars leds av produkter som Keto Lift och Keto Meal. Hardcore-träningsförstärkaren kommer inte bara med en omfattande portionsstorlek på 16 gram och skiljer sig således från enkla, ultrakoncentrerade blindskott, som är baserade på mindre sofistikerade formler baserade på amfetaminderivat utan ytterligare ledtrådar, men till och med kodar dem enligt motto “Full Disclosure Workout” i sin helhet.

Vilka aktiva ingredienser finns i hardcore booster HAVOK HARDCORE från American Metabolix?

Som redan nämnts finns det en hel del väldoserade, men framför allt mycket effektiva ingredienser i en servering av Havok Hardcore på hela 16,1 g. Motsvarande en hardcore booster av högsta kvalitet inkluderar en servering ämnen som ger både en full pump och en våldsam energi eller ett våldsamt fokus. Följaktligen är de transparenta tilläggsfakta uppdelade i HAVOK HARDCORE PUMP TECHNOLOGY och HAVOK HARDCORE ENERGY & FOCUS FORMULA. SÅ VAD ÄR I AMERIKANSKA METABOLIX HAVOK HARDCORE? - Vi tittar på ingredienserna i detaljer:

* Annonsering / reklam

Köp American Metabolix - HAVOK Hardcore

HAVOK HARDCORE PUMP-TEKNIK

L-citrullin (6 g):

Nästan med den första ingrediensen uppfyller American Metabolix redan löftet om en full pump och levererar den icke-proteinogena alfa-aminosyran L-citrullin Nästan i en så omfattande dos som annars bara är känd från ren PumpBoosters. citrullin är känt för att öka NO-nivåerna i vårt blod ännu bättre än arginin Detta leder till vidgade kärl, som inte bara visuellt uttrycker sig i ett vaskulärt utseende och fylliga muskler utan också säkerställer en bättre tillförsel av blod och näringsämnen till musklerna. I slutändan gynnas idrottaren av bättre träning, förbättrad regenerering och sist men inte minst ett mer tilltalande utseende. Samtidigt ökar en märkbar pump känsligheten i muskelkänslan och ger energi och uthållighet.

Beta-alanin (3,2 g):

Denna essentiella aminosyra, som ofta finns i kött och mejeriprodukter, fungerar som ett energisubstrat som omvandlas till glukos i levern. Med omvandlingen av Beta-alanin pyruvat åtföljs av en ökning av blodsockernivån och, tack vare den snabbare energitillförseln, långsiktig tillskott av Beta-alanin uppnå en ökad uthållighet. Det fungerar som en buffert för "muskelskydd" eftersom proteiner inte behöver släppas från musklernas egna lager för att producera glukos. Varför det är listat i pumpmatrisen är inte helt förståeligt för närvarande, även om det uppfyller den vanliga doseringsrekommendationen med 3,2 g. Ändå använder den bara långvarigt Beta-alanin Betydelse och uttrycker sig inte i en akut märkbar effekt.

betain Vattenfri (1,2 g):

Denna aktiva ingrediens finns också ofta i rödbetor, en naturlig mat som också borde vara välkänd bland pumpfläktar. betainer stöder expansionen av cellvolymen i muskelcellen på grund av ökad hydrering och orsakar också frisättningen av IGF-1 för att bygga muskelvävnad. Bevisbaserat betainer i samband med främjande av mager massa, styrka och uthållighet. 1,2 g motsvarar ungefär hälften av doserna som används i studier. Emellertid uppnås också ett stöd av pumpen med denna mängd.

agmatin Sulfater (aggression(1 g):

agmatin faller under kategorin nya livsmedel och, som aminoguanidin, bildar självständigt enzymer som har både vasodilaterande egenskaper och kväveoxidfrisättande mekanismer. Så säger man agmatin en ännu starkare effekt än arginin eller citrullin för att främja pumpen efter. Subjektivt är pumpen klar agmatin något fylligare eller mer voluminös och mindre vaskulär - detta varierar dock beroende på konsument, vattenbalans och kroppssammansättning.

Taurin (1 g):

taurin är per definition en aminosulfonsyra och är inblandad i utvecklingen av hjärnan och den visuella apparaten, men också i funktionaliteten hos hjärtat, musklerna och blodkomponenterna - leukocyter och trombocyter. Bevisad är taurin Inblandad i fettförbränning och kan stimulera det ytterligare genom tillskott, liksom utsöndring av kolesterol i avföringen. När det gäller en förbättring av pumpen är mekanismen för taurin har beaktats för att optimera muskelcellens vätskebalans och inte bara för att expandera den i volym utan också för att optimera dess näringstillförsel.

HAVOK HARDCORE ENERGY & FOKUS FORMEL

N-acetyl-L-tyrosin (500 mg):

Aminosyran känd som en stämningsförstärkare L-tyrosin är mer biotillgängligt i denna form än vad det redan är för omvandling till till exempel sköldkörtelhormoner i kroppen. Tyvärr är doseringen lite mager så att en effekt verkar mindre märkbar, särskilt eftersom ingen synergist som stöder effekten har bearbetats.

Koffein Vattenfri (250 mg):

Stimuleringen av CNS, glykogen och lipidmetabolism för att öka vakenhet och koncentration är välkänd och kräver ingen lång beskrivning. 250 mg är en full, men en förnuftig dos, om du tar hänsyn till de andra ingredienserna den innehåller, som inte överbelastar booster när det gäller dess stimulerande effekt. På grund av det belopp som ingår Koffein Du bör därför inte förvänta dig kända biverkningar som rastlöshet, skakningar eller ens racinghjärta.

Kolinbitartrat (200 mg):

Kolin är en potent regulator för andning, blodtryck och hjärtslag och, sist men inte minst, främjar kognitiva förmågor. Eftersom det har en positiv effekt på koncentrationsförmågan är det en väsentlig faktor för att främja den avsedda tunnelvisionen och fokusen på denna booster. Jämfört med andra PreWorkout-produkter valdes en mer omfattande dosering av denna ingrediens, vilket också har en positiv effekt på effekten.

2-amino-5-metylhexan HCL (150 mg):

DMHA, 1,4-DMAA, Juglans regia - Barnet har många namn och former ... Faktum är att det är den dyrare varianten av den mycket populära stimulanten som kallas monoaminfrisättningsmedlet för katekolaminer, dopamin och noradrenalin. Det liknar amfetamin i dess effekter, men mindre stimulerande och hjärtaktiv. Genom att blockera vissa receptorer förblir dopamin och noradrenalin aktiva längre i kroppen och skapar eufori och vakenhet. 150 mg är en riktigt hälsosam dos som långt överstiger den säkra startdosen på 1 mg / kg.

Metyliberin (som Dynamine 40% smaklös) (125 mg):

Detta är en patenterad dem Theacrine strukturellt besläktad substans som, liknande den som redan beskrivits ovan, också har en effekt på receptorer för dopamin etc. och aktiverar dessa neurotransmittorer i kroppssystemet. Som ett resultat främjar detta ämne också fokus, energi och en känsla av komfort.

Dikaffeinmalat (som infinergi) (75 mg):

Infinergi är i grunden inget annat än kombinationen av äppelsyra och Koffein. Infinergy innehåller de aktiva ingredienserna i förhållandet 3: 1, så att vi får ytterligare 56 g Koffein vinna. I vilken utsträckning göraKoffein Malat är faktiskt mer potent än konventionellt Koffein eller agerar synergistiskt med andra stimulantia har ännu inte bevisats vetenskapligt.

hordenin HCL (50 mg):

Som en MAO-hämmare, förstärkt och förlängt Horder effekten av många neurotransmittorer, inklusive koncentrationen och de euforiökande ämnena dopamin och noradrenalin.

Rauwolfina vomitoria (Rotbark) (Std. 90% alfa Yohimbin) (1 mg):

Annat än Yohimbin HCL är alfa Yohimbin stimulerar inte blodcirkulationen men stimulerar frisättningen av dopamin och noradrenalin samtidigt. Trots att 1 mg inte verkar så mycket i början, är det bara några milligram av denna aktiva ingrediens som räcker för att ha en euforisk och koncentrationsfrämjande effekt!

SLUTSATS AKTIVA INGREDIENSER:

I teorin enbart imponerar denna booster med en sofistikerad kombination av pumpökande ingredienser, i kombination med rätt stimulanser, som i sina individuella doser och deras symbios representerar ett konglomerat av de bästa fokusförstärkarna. Förväntningen på denna träningsförstärkare kan med rätta visa sig vara stor, för bara på pappersarket har denna burk allt som tillhör ett helt tillfredsställande övergripande paket. Även om boostern tillåter att ett vitamin- eller mineralkomplex blandas, vilket i praktiken oftast lovar enkel absorption av de stimulerande smärtorna, har dessa bearbetats så sammanhängande och noggrant att detta inte längre är nödvändigt. Dessutom är denna träning väldigt balanserad och till skillnad från många konkurrerande produkter är den inte oproportionerligt överdoserad eller underdoserad på ett ställe. Tvärtom - American Metabolix har följt vanliga, rekommenderade doseringsrekommendationer, men framför allt råvarukvaliteter och bearbetade mängder av de enskilda ingredienserna som har bevisats i praktiken, oavsett eventuellt högre produktionskostnader. Små kritikpunkter kan göras angående tillämpningen av Beta-alanin och den möjligen något lägre dosen av Acetyl L-tyrosin fäst, vilket dock i det senare fallet inte har någon betydande inverkan på vikten på grund av den starka synergistiska effekten.

INKOMST & EFFEKT

Förtäring / smak

Vid denna punkt måste vi tyvärr börja med en kritikpunkt. American Metabolix rekommenderar dosering och intag för att kunna konsumera produkten i upp till 8 veckor åt gången innan du tar en paus i 4 veckor. Det hela sätts i perspektiv, åtminstone med begränsningar, genom att helt enkelt hänvisa till intaget på träningsdagarna. Vid denna tidpunkt bör det uttryckligen betonas att en booster endast bör tas i undantagsfall eller med oregelbundet stora intervall. Genom att göra det är man eller bör inte vara inriktad mot och bunden till fasta tider, och inte heller ställa in vissa cykler. Det faktum att en booster ger mindre eller ingen mening på träningsdagar för mindre muskelgrupper eller ännu mindre eller ingen mening på vilodagar behöver egentligen inte nämnas just nu! Annars anger American Metabolix på boosterförpackningen att blanda en skopa i 6-8oz vatten och konsumera 30 minuter före träning.

För att testa smaken hade vi smaken BombSicle. Smaken kan beskrivas som typiskt amerikansk, vilket kan sammanfattas som obegränsat söt men definitivt god. På grund av dess konsistens och beteendet i vätska föreslår pulvret hög kvalitet och högkvalitativ bearbetning, för det finns absolut inget att klaga på med avseende på löslighet, kornstorlek etc.! Bortsett från det bör det också nämnas att American Metabolix satsade mycket på att designa burken och är en unik försäljningsargument när det gäller varumärkesdesign på marknaden. Burkformatet är lite plattare, men större eller bredare och hålls i en harmonisk svart-röd färgkombination. American Metabolix listar de viktigaste deklarationerna inklusive GMP-förseglingen etc., och avstår inte från placeringen av deras Snapchat-symbol och andra sociala mediekanaler. Detta visar att företaget har följt tidens härjningar och försöker vara närvarande med allmänheten! - Tummen upp för det just nu! Ändå, särskilt med tanke på det positiva testresultatet, skulle vi vara glada om varumärket ser lite mer aggressivt ut framåt för sina konsumenter!

effekt

Året 2019 tog fram en ny ledare i kategorin hardcore booster, för hittills har denna pärla i ett träningspass förblivit obestridd när det gäller dess effekt. Vi var tvungna att vänta länge på en träningsförstärkare som genererade en så trevlig, men kraftfull körning och samtidigt visste hur man kunde leverera den med tillförsikt när det gäller pumpar och trevliga eftereffekter. Havok Hardcore ser inte bara helt tillfredsställande ut, den är så balanserad och bekväm i sitt spektrum att den nästan öppnar upp en ny kategori av hardcore boosters. För det mesta har varje potent strobbom minst en liten downer, som manifesterar sig i form av en krasch, tremor, aptitlöshet, en outtröttlig vakenhet eller liknande, men Harok Hardcore kommer, levererar och det enda som återstår är en enastående träning inklusive PR, uppblåsta muskler och rörliknande vener.

Vad mer vill du ha? - vi frågar vid denna tidpunkt!

De gamla dagarna när boosters slog på marknaden, satte nya standarder och utlöste verklig hype och entusiasm är oförglömliga. Havok Hardcore kan utan tvekan tilldelas detta påstående och denna booster förtjänar med rätta mer uppmärksamhet och ökad marknadsföring. Vid denna tidpunkt gör vi vårt bästa för att marknadsföra motsvarande och rekommenderar den här produkten varmt till dig.

Pris / prestationsförhållande - slutsatsen

En burk American Metabolix Havok Hardcore ger 385 gram innehåll och därmed 25 portioner. Till ett försäljningspris på 44,95 euro i vår partnerbutik STAYFOCUSED gör det ett pris på cirka 1,80 euro per portion. Denna träning är lite dyrare än konkurrerande produkter, men enligt vår uppfattning levererar den därmed bättre och gör dessa pengar till en lönsam investering!

Tänk på att några av ingredienserna, inklusive DM ** och andra, anses vara dopning enligt FDA-stadgan och därför kan detekteras i en kontroll och följaktligen sanktioneras. Spårbarheten av många ämnen eller deras metaboliter är inte klart definierad och kan leda till ett förbud mot tävlingar från WADA även efter flera månader!

* Annonsering / reklam

Köp American Metabolix - HAVOK Hardcore

Vårt betyg
8.9
Vårt betyg
BRA
  • omfattande, sofistikerad serveringsstorlek
  • intensivt, balanserat spektrum av effekter
  • obegränsade positiva effekter av konsumtion (ingen krasch etc.!)
DÅLIG
  • oansvarig deklaration (konsumtionsrekommendation)
  • lättförbättrande ingredienser (Beta-alanin)
  • för defensiv marknadsföring!
Ingredienser och dosering9
effekt9.5
Geschmack8.5
pris8.5

liknande produkter

Du kanske är intresserad
Stänga
Tillbaka till toppen